Jäsenyys

Siuro Cruisers ry jäsenyys


Siuro Cruisers ry:n jäseneksi pääsee anomuksella. Jäseneksi kannattaa hakea, jos sinua kiinnostaa autoiluun liittyvä toiminta. Siuro Cruisers ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on täysi-ikäinen ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Varsinaisen jäsenen kriteerinä on myös se että hän omistaa amerikkalaisen harrasteajoneuvon. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Liittyvä jäsen on koeajalla yhden vuoden. Jäsenen on osallistuttava yhdistyksen toimintaan ja osoitettava noudattavansa yhdistyksen sääntöjä. Jäsenen on oltava luottamuksen arvoinen päästäkseen varsinaiseksi jäseneksi.

Mitä etua jäsenyydestä?

Liikaa ei voi korostaa mahtavan porukan tuomaa yhteisöllisyyttä joka kiistämättä on suurin etu jäsenyyestä. Jäsen pääsee osallistumaan kaikkiin kerhon tapahtumiin. Pääset kerhon mukana erilaisiin tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. Pääset vaikuttamaan omien tapahtumien järjestelyihin. Halutessasi saat vastuullesi erilaisia tehtäviä tapahtumissa tai kerhon perus pyörittämisessä. Jäsen saa myös etuja joiltakin yhteistyökumppaneilta. Siuro Cruisers tuotteissa on myös oma jäsenhintansa.

Siuro Cruisers jäsen anomus


Siuro Cruisers jäseneksi haetaan tällä hakemuksella. Varsinaninen jäsen osallistuu aktiivisesti kerhon toimintaan. Kannattajajäsen osallistuu kerhon tapahtumiin hieman harvemmin. Yritysjäsen saa jäsenyyden kautta näkyvyyttä kerhon tapahtumissa.

    Jäsenanomus